Bitcoin-pris dykker $ 500 på 3 minutter

Bitcoin-pris dykker $ 500 på 3 minutter, når volatiliteten fortsætter

Den førende kryptokurrency styrtede omkring $ 500 i løbet af tre minutter for få minutter siden.
Bitcoin handler nu for $ 13.000 efter at have ramt $ 12.700 kort.
Analytikere forbliver fortrolige efter det hurtige træk lavere.

Bitcoin-priser dykker under $ 13.000 efter at have ramt nytår højt

Hvilket kaotisk det har været for Bitcoin de sidste par dage.

Den førende kryptokurrency styrtede omkring Bitcoin Code $ 500 i løbet af tre minutter sent på sidste time, da sælgere pludselig trådte massivt ind. Dette kom kort efter, at Bitcoin satte et nyt år til dato $ 13.350, lige under 1% over det tidligere high på $ 13.250.

BTC styrtede så lavt som $ 12.700 på futures-børser som Binance under denne massive væge lavere

Den hurtige karakter af dette skridt antyder enten, at der var en massiv markedsordre, eller at der var en kaskade af stoptab, hvilket resulterede i hurtig prishandling til nedadrettede, der efterlod handlende lidt tid til at indhente.

Bitcoin handler nu for $ 12.970, da markedet er sprunget lidt tilbage fra denne massive pres til nedadrettede.

Dette skridt blev sandsynligvis hjulpet af den almindelige mangel på likviditet og stigningen i tvivlsomme bevægelser, der finder sted i weekenden. Det forstås, at prishandling i weekenden er forskellig fra den, der ses på hverdage på grund af de forskellige markedsdeltagere og strukturer.

Skew.com, en tracker til kryptoderivater, rapporterer, at positioner til millioner af dollars er blevet likvideret midt i dette flashnedbrud.

Mere specifikt er $ 15 millioner alene blevet likvideret på BitMEX alene midt i dette skridt lavere. Dette føjer til de 6 millioner dollars, der blev afviklet tidligere i dag på farten til 13.350 dollars. På grund af BitMEX, der kun udgør en procentdel af dette kryptomarked, blev sandsynligvis millioner mere værd af Bitcoin-længder afviklet midt i dette flashnedbrud til nedadrettede.

Analytikere forbliver fortrolige, da futuresmarkedernes finansieringsrater forbliver lave. Dette antyder, at længsler endnu ikke er overleveraged, hvilket betyder, at rigeligt købstryk kan drive Bitcoin endnu højere uden risiko for, at længden afvikles.

Veröffentlicht in Krypto von admin.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.