Muntenbasis Volgt Vierkant: Creëert een subsidieprogramma voor de ontwikkeling van Bitcoin

Coinbase kreeg niet veel waardering voor de poging om de politiek uit zijn werkomgeving te halen, vanwege hoe polariserend de politiek tegenwoordig is. Toch zou dit kunnen veranderen met de laatste ontwikkeling, door te kiezen voor de financiering van minimaal twee Bitcoin Core ontwikkelaars, met plannen om meer potentieel te financieren.

Deze twee sponsoren zijn het debuut van het Crypto Community Fund, het nieuwe subsidieprogramma dat de beurs aanbiedt.

De Verplichte Blog Post

Manish Gupta, Executive Vice President of Engineering bij Coinbase, gaf een blogartikel uit over de zaak in het algemeen. Gupta verklaarde dat er plannen zijn om minimaal twee Bitcoin-ontwikkelaars te sponsoren. Deze ontwikkelaars, zo legde Gupta uit, leveren directe bijdragen aan de Bitcoin Core codebase, of zijn anderszins nauw verbonden met Bitcoin-projecten. In zijn huidige vorm begint het programma al applicaties te accepteren.

Dit project komt nadat Coinbase een aanzienlijke hoeveelheid kritiek heeft gekregen met betrekking tot zijn nieuwe bedrijfsmissie van „Apolitical“ zijn als het gaat om de wereld.

Zoals men zich kan voorstellen, hebben deze polariserende tijden er voor gezorgd dat 60 medewerkers van de beurs zijn vertrokken. In zijn verklaring over het project verklaarde Coinbase dat het volledig van plan is om verschillende ontwikkelaars te ondersteunen die zich hebben gecommitteerd aan het onderhoud en de groei van het Bitcoin-ecosysteem.

Plannen voor de uitbreiding van het subsidieproject

Terwijl de huidige financiering bedoeld is om de ontwikkeling van Bitcoin te ondersteunen, heeft Gupta snel bepaald dat dit nieuwe crypto-subsidieprogramma ook openstaat voor verschillende andere projecten en crypto-gemeenschappen.

Gupta’s verklaring stelde dat Coinbase gelooft dat het essentieel is om te helpen in de verbinding en de groei van de economie van de Crypto Bank ruimtevaart, omdat het essentieel is voor de ontwikkeling van een wereldwijd open financieel systeem. Verder werd de nadruk gelegd op de wijze waarop het Crypto Community Fund wordt ingezet voor de groei en verbetering van de gehele crypto-industrie, waarbij de veiligheid en de eenvoud voor alle betrokkenen wordt vergroot.

Als dit programma in eerste instantie succesvol zou zijn, verklaarde Gupta dat Coinbase van plan is om het uit te breiden naar andere soorten crypto-gemeenschappen en -projecten.

Een lange tijd komen

Coinbase heeft mensen uitgenodigd om verschillende Bitcoin-ontwikkelaars te nomineren die sponsoring nodig hebben, en vraagt hen om details over hen te geven, waarbij de laatste oproep door Coinbase zelf wordt gedaan.

Dit is niet het eerste subsidieprogramma dat ontwikkeld is voor de crypto ruimte in het algemeen, maar het is Coinbase’s eerste bod op deze ruimte. De uitwisseling zelf is een van de oudste die er zijn, dus het is meer verrassend dat dit zo lang duurde om tot stand te komen.

Veröffentlicht in Bitcoin von admin.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.