Bitcoin prijs is op weg naar $11000, analist

De koning van de cryptografie houdt de handelaren de laatste dagen in nood terwijl de Bitcoin-prijsbeweging een duidelijke kop en schouders laat zien op de grafieken. Toch is de hoop op een nieuwe high niet verloren gegaan. Terwijl de meeste analisten voorspellen dat de cryptocurrency op dit moment in een bearish momentum kan zijn, is het in voor een mooie en stabiele curve na de huidige beweging.

Volgens de crypto angst en hebzucht index is het huidige marktsentiment sinds 4 september op de 40 gesteld. De score is gedaald van de 80-markering die werd waargenomen tot 30 september, wat zich vertaalt in hebzucht. Sinds 4 september bevindt de markt zich in het angstgebied met sterke verkoopsignalen op alle belangrijke technische indicatoren.

Bitconprijs komt uit een nieuw hoofd en een nieuwe schouder

De Bitcoin Lifestyle prijs komt net uit een nieuwe hoofd- en schouderbeweging op de grafieken en maakt de volledige cirkel rond terwijl we deze regels schrijven. De prijs ging naar binnen voor een mooie prijs boven de $1500, maar de sterke weerstand zoals uitgelegd door de analist Trading Guru duwde de prijs terug naar de $1440 binnen de volgende twee uur. Na de daling van $60 verloor de prijs steun voor de eerder aangehouden $10300 range en wordt momenteel gehandeld op de $10262 range.

Bitcoin-prijs naar $11000

Bitcoin-analist Moon333 legt op Trading View uit dat, hoewel de koersbeweging in een bearish roundup is, de Bitcoin-prijs na enige consolidatie een nieuwe high krijgt. Kijkend naar de analyse van Moon333, lijkt de huidige koersbeweging volledig normaal. De analist legt uit dat, ondanks het zware pak slaag, de Bitcoin-supportniveaus sterk blijven op de $10.000, waardoor de bearish return een sterke mogelijkheid is.

Moon333 bevordert dat de koning van de cryptografie nog steeds enkele bullish indicatoren laat zien, zoals de moving average convergence divergence (MACD) schaal en de momentum indicatoren. Tegelijkertijd laat de Trading View koop- en verkoopsensimentindicator ook zien dat de Bitcoin op een wekelijkse schaal nog steeds in het sterke koopgebied staat. Een sterk kooppatroon volgt meestal een stijging van de prijs en het Trading View patroon is een andere indicator die aanleiding geeft om te verwachten dat er binnenkort weer een bullish momentum komt.

Tot slot is Bitcoin de 6e grootste valuta ter wereld, een massa-aanpassingsindicator die verdere uitbreiding in de post-COVID-19 wereld mogelijk zou maken. Naarmate de markt en de economische omstandigheden in de loop van de tijd verbeteren, zal de reguliere Bitcoin-trend waarschijnlijk ook terugkeren; de prijs zal naar het verwachte jaarlijkse hoogtepunt stijgen.

De komende weken zijn uiterst belangrijk voor de Bitcoin-prijsbeweging, aangezien het laatste kwartaal traditioneel de hoogste Bitcoin-prijzen aller tijden heeft gezien sinds 2017. Aan de andere kant staat de Bitcoin ook bekend om de extreme volatiliteit die in enkele seconden tot $1000 aan sprongen leidt. Hoewel er geen belangrijke indicatoren zijn die duiden op volatiliteit, kan de Bitcoin-walvisbeweging op geen enkel moment worden genegeerd.

Veröffentlicht in Bitcoin von admin.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.