Här är vad som kommer att ge Bitcoin till en halv miljon dollar, enligt Tyler och Cameron Winklevoss

Tyler och Cameron Winklevoss, grundarna av kryptoutbytet Gemini, tror att Bitcoin är oerhört undervärderat så länge det handlar under $ 500 000.

I ett långt blogginlägg förklarar Winklevoss-tvillingarna utförligt hur den amerikanska regeringens och Federal Reserves penningpolitik har gjort sannolikheten för hyperinflation. Bitcoin Trader entreprenörerna säger att USA: s skuld kan svälla till 29 biljoner dollar 2021 från 22 biljoner dollar i början av året. Tvillingarna påpekar också att i ett försök att tjäna pengar på skulder har Fed väsentligt ökat sin balansräkning från cirka 2 biljoner dollar 2010 till över 7 biljoner dollar i år.

Med uppkomsten av Covid-19 säger Winklevoss-tvillingarna att världen nu står inför ett berg av skulder

”Från 2009 till 2019 svällde den amerikanska skuldkvoten från 83% till 106% – post-COVID på väg att nå 135% i september i år. Sammanfattningsvis kommer den amerikanska skuldkvoten att växa mer i år än under hela det föregående decenniet. Kinas skuldkvot var 300% i COVID och har vuxit till 318% från och med Q1 2020. Det går inte bättre med resten av världen. ”

Även om det finns flera alternativ för att hantera den massiva skulden noterar BTC-magneterna att regeringen sannolikt kommer att driva en strategi som kommer att minska värdet på US-dollar genom inflation.

”När en centralbank väljer att driva en mjuk standardstrategi riktar den sig mot en viss inflation och fortsätter att skriva ut tillräckligt med pengar för att slå den. När den här målinflationen har nåtts minskar den statens skuldförpliktelser med samma takt. ”

När inflationen tar sitt fula huvud förutspår Winklevoss-tvillingarna att investerare kommer att söka tillflykt i SOV-tillgångar.

Även om guld är den beprövade häcken mot inflation, påpekar de tidiga BTC-investerarna att ädelmetallen är underlägsen jämfört med Bitcoin i många aspekter, inklusive tillgång och bärbarhet. Guldförsörjningen kan vara rädd på jorden men det finns gott om i yttre rymden. Guld kan också vara mycket svårt att flytta i tider av kris.

Under tiden är BTC: s leverans för alltid fastställd till 21 miljoner. King Crypto kan också enkelt överföras var som helst runt om i världen 24/7

På grund av BTC: s fördelar tror tvillingarna att topp cryptocurrency kommer att kannibalisera guldens marknadspris på 9 biljoner dollar.

”Om vi ​​har rätt i att använda ett guldramverk för att värdera Bitcoin, och Bitcoin fortsätter på den här vägen, är bull case-scenariot för Bitcoin att det är undervärderat med en multipel av 45. Sagt på annat sätt kan priset på Bitcoin uppskattas 45 gånger från där det är idag, vilket innebär att vi kunde se ett pris på $ 500 000 US dollar per Bitcoin. ”

Veröffentlicht in Bitcoin von admin.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.